22-08-06

Activision maakt gevarieerd aaanbod handheld-titels bekend voor dit najaar

 

Activision presenteert een gevarieerd aanbod titels voor de PSP, Nintendo DS en de Game Boy Advance. Beleef het Wilde Westen in GUN Showdown, bereid je voor op dolle pret en hilariteit in Over the Hedge: Hammy Goes Nuts!, slinger jezelf midden in de actie in Marvels Spider-Man: Battle for New York en beleef klassieke consolegames opnieuw in Activision Hits Remixed, de ultieme compilatie Atari 2600 games. Wij kijken vooral naar die laatste titel uit. Atari 2600 … waar is de tijd?

 

“Handheld gaming is op dit moment populairder dan ooit. Ons aanbod voor het komende najaar sluit dan ook precies aan op de smaak en interesse van gamers,” zegt Will Kassoy, senior vice-president wereldwijd merkmanagement. “Of gamers nu nieuwe avonturen willen beleven met superhelden en filmpersonages of dat ze hun vroegste herinnering aan computergames opnieuw willen beleven, wij bieden topkwaliteit op alle gebieden.”

16:16 Gepost door Female gamer in Games Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

PlayStation 2 nu verkrijgbaar voor €129

Sony heeft vandaag aangekondigd dat de prijs van de uiterst populaire PlayStation 2-console in Europa met onmiddellijke ingang wordt verlaagd naar €129,99. De prijs van een geheugenkaart (8MB) wordt eveneens verlaagd, tot  €19,99.

 

De prijsverlaging komt vroeg genoeg om consumenten te laten profiteren van de overvloed aan PlayStation 2-games die in de aanloop naar het kerstseizoen zal verschijnen. Met meer dan 2200 bestaande titels en meer dan 150 titels die in Europa nog voor de kerst van 2006 gelanceerd zullen worden is dit hét moment om toe te treden tot de gemeenschap van PlayStation-gebruikers. Belangrijke, op de hele familie gerichte titels van SCEE voor het feestseizoen zijn SingStar Legends, EyeToy, Kinetic Combat, Buzz! Junior: Jungle party en Buzz! The Sports Quiz.

 

Patrick Vyncke, Managing Director van Sony Computer Entertainment Benelux voegt hier aan toe: "De PlayStation 2 is nog steeds de best verkopende console in de Benelux. Met deze prijsdaling krijgt deze een nieuwe impuls. Dit is goed nieuws voor de retailers, aangezien er per PlayStation 2 console veruit het meeste games verkocht worden".

15:43 Gepost door Female gamer in Sony | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-08-06

Game + Showbizz = De Sims 2 Glamour Accessoires

 

Kürt Rogiers & Julie Taton als spelpersonage in De Sims 2!

 

Electronic Arts onthult op donderdag 31 augustus in Fnac Brussel een primeur: voor de allereerste keer stonden twee Belgen model voor personages in een computergame. De uitverkorenen zijn Kürt Rogiers (acteur, presentator) en Julie Taton (Miss België 2003, presentatrice) die opduiken in De Sims 2™ PC game.

Kürt Rogiers werd op de Sims Awards 2003 verkozen tot SIMpathiekste acteur, meteen de aanleiding om hem te vereeuwigen als De Sims 2 personage. Julie Taton veroverde haar plaats in De Sims 2 wereld door haar overwinning als SIMpathiekste model op dezelfde editie van de Sims Awards. Voor beide is het een hele eer, want enkel wereldvedetten zoals Depeche Mode en Black Eyed Peas zijn hen voorafgegaan.

 

Voortaan zal je virtueel in hun voetsporen kunnen treden of hun levensloop en carrière een totaal andere wending geven. Welke verbluffende mogelijkheden dit oplevert, onthullen we samen met De Sims 2™ Glamour Accessoires. Kürt en Julie staan nadien ter beschikking voor een groepsinterview.

Vanaf 15u30 kunnen alle bezoekers van Fnac Brussel een gratis gesigneerd exemplaar van de nieuwe De Sims 2 personages uit de handen van Kürt en Julie bemachtigen. De fans krijgen dus in avant-première een collectors item. Op 1 september zullen de personages gratis te downloaden zijn op www.simsvips.com .

15:08 Gepost door Female gamer in Games Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

HOT NEWS: Wii in oktober in de winkelrekken?

 

Er is nog altijd geen officieel persbericht van Nintendo in onze mailbox gedropt, maar alles wijst er naar dat Wii in oktober gelanceerd zal worden.

 

Wij ontvingen net de releaselijst van Ubisoft en wat stond daarin:

OCT 2006: Far Cry (Wii)

OCT 2006: GT Pro Series (Wii)

OCT 2006: Red Steel (Wii)

 

Waarschijnlijk heeft Ubisoft er niet bij stil gestaan dat de officiële launch nog niet bekend was.

 

Soit, wiiiiiiiiiii are happiiiiiiiiiiiiii!

 

Meer geruchten over de launch in oktober vind je hier.

13:55 Gepost door Female gamer in Nintendo | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-08-06

Xbox zoekt Very Important Gamers

 

Ben je gebeten door de Xbox-, Xbox 360- en Xbox Live-microbe én ben je bovendien een expert in de gaming-wereld? Wil je meer dan ooit jouw passie en kennis delen met anderen? Het idee om deel uit te maken van de enige échte Xbox community lijkt jou te gek? Dan ben JIJ diegene die we zoeken!

 

Microsoft België start weldra met de rekrutering van vrijwilligers voor zijn nieuw project « Xbox VIGs » (VIG: Very Important Gamers). We willen een team samenstellen van professionele ambassadeurs die Xbox en het Xbox-universum met veel enthousiasme en verve kunnen vertegenwoordigen op tal van consumentenevenementen, beurzen, Xbox Live ontmoetingen…

 

Verder zijn de VIGs ook het Xbox-uithangbord naar retailers toe. Telkens onze verdelers of verkopers een woordje uitleg kunnen gebruiken bij nieuwe games of accessoires, wordt een beroep gedaan op onze ambassadeurs.

 

Wat vragen wij:

- Een grondige kennis van de wereld van de videogames en vooral van Xbox, Xbox 360 en Xbox Live

- Het verzorgen van support en de promotie van Xbox op verschillende evenementen en Belgische beurzen (games voorstellen, live demosessies geven, helpen op de stand, .…)

- Het regelmatig schrijven van artikels voor de nieuwe sectie van de officiële Xbox.com site, de site waar spelers met spelers chatten

- Een actieve deelname aan de Xbox.com fora

- Het vertegenwoordigen van Microsoft als ambassadeur van Xbox op het Xbox Live net en het ondersteunen van nieuwe leden

Wat bieden wij:

 

Jij bent voor ons een Xbox professional en kan zo genieten van de volgende voordelen:

 

- Exclusieve previews van games

- Gratis alle Xbox of Xbox 360 games die door Microsoft verdeeld worden, en dat een jaar lang

- Kans op deelname aan speciale evenementen (E3, X07, Leipzig Gaming Convention)

- Toegang tot exclusieve informatie op jouw voorkeurconsole

- Xbox en Xbox 360 goodies en accessoires

- Spending money als extraatje

 

Interesse?

 

Stuur dan snel jouw kandidatuur naar VIG-Xbox@trimedia.be samen met een kort CV en een motivatiebrief waarin je ons overtuigt waarom we net jou nodig hebben en niemand anders!

 

17:05 Gepost door Female gamer in Xbox | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Ninety-Nine Nights

De preview van Ninety-Nine Nights voor Xbox 360 komt er bijna aan. Als opwarmertje geven we je alvast al een voorsmaakje:

 

 

12:00 Gepost door Female gamer in Xbox | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-08-06

De ultieme gamequiz

 

Shizzle bracht ons op de hoogte van de ultieme gamequiz!

Test je kennis over games via deze link: www.bitpit.be

DOEN!

15:39 Gepost door Female gamer in Games Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |