22-08-06

PlayStation 2 nu verkrijgbaar voor €129

Sony heeft vandaag aangekondigd dat de prijs van de uiterst populaire PlayStation 2-console in Europa met onmiddellijke ingang wordt verlaagd naar €129,99. De prijs van een geheugenkaart (8MB) wordt eveneens verlaagd, tot  €19,99.

 

De prijsverlaging komt vroeg genoeg om consumenten te laten profiteren van de overvloed aan PlayStation 2-games die in de aanloop naar het kerstseizoen zal verschijnen. Met meer dan 2200 bestaande titels en meer dan 150 titels die in Europa nog voor de kerst van 2006 gelanceerd zullen worden is dit hét moment om toe te treden tot de gemeenschap van PlayStation-gebruikers. Belangrijke, op de hele familie gerichte titels van SCEE voor het feestseizoen zijn SingStar Legends, EyeToy, Kinetic Combat, Buzz! Junior: Jungle party en Buzz! The Sports Quiz.

 

Patrick Vyncke, Managing Director van Sony Computer Entertainment Benelux voegt hier aan toe: "De PlayStation 2 is nog steeds de best verkopende console in de Benelux. Met deze prijsdaling krijgt deze een nieuwe impuls. Dit is goed nieuws voor de retailers, aangezien er per PlayStation 2 console veruit het meeste games verkocht worden".

15:43 Gepost door Female gamer in Sony | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.