10-08-06

Game + Showbizz = De Sims 2 Glamour Accessoires

 

Kürt Rogiers & Julie Taton als spelpersonage in De Sims 2!

 

Electronic Arts onthult op donderdag 31 augustus in Fnac Brussel een primeur: voor de allereerste keer stonden twee Belgen model voor personages in een computergame. De uitverkorenen zijn Kürt Rogiers (acteur, presentator) en Julie Taton (Miss België 2003, presentatrice) die opduiken in De Sims 2™ PC game.

Kürt Rogiers werd op de Sims Awards 2003 verkozen tot SIMpathiekste acteur, meteen de aanleiding om hem te vereeuwigen als De Sims 2 personage. Julie Taton veroverde haar plaats in De Sims 2 wereld door haar overwinning als SIMpathiekste model op dezelfde editie van de Sims Awards. Voor beide is het een hele eer, want enkel wereldvedetten zoals Depeche Mode en Black Eyed Peas zijn hen voorafgegaan.

 

Voortaan zal je virtueel in hun voetsporen kunnen treden of hun levensloop en carrière een totaal andere wending geven. Welke verbluffende mogelijkheden dit oplevert, onthullen we samen met De Sims 2™ Glamour Accessoires. Kürt en Julie staan nadien ter beschikking voor een groepsinterview.

Vanaf 15u30 kunnen alle bezoekers van Fnac Brussel een gratis gesigneerd exemplaar van de nieuwe De Sims 2 personages uit de handen van Kürt en Julie bemachtigen. De fans krijgen dus in avant-première een collectors item. Op 1 september zullen de personages gratis te downloaden zijn op www.simsvips.com .

15:08 Gepost door Female gamer in Games Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hmm Ik ken een persevent waarop ik niet aanwezig zal zijn... ;)

Gepost door: Karsten | 10-08-06

het is een kei leuk spel

Gepost door: laura | 04-02-07

De commentaren zijn gesloten.