27-07-06

Live vanop Suikerrock: Tiësto

Mission Completed zit live vanop Suikerrock in Tienen en brengt dus ook live verslag uit van Tiësto.

 

 

20.000 Tiësto-fans uit de bol op Suikerrock

 

De Nederlandse dj Tiësto laat op dit ogenblik de Suikerstad zowel letterlijk als figuurlijk op haar grondvesten daveren. De openingsavond van de twintigste editie van Suikerrock kent zonder twijfel een schitterende start. Het was dan ook een unieke kans voor fans om de beste dj ter wereld live aan het werk te zien, want Suikerrock is zijn enige performance deze zomer in de Benelux.

 

De zogenaamde beste dj ter wereld brengt een live set van vier uren onder de titel In search of sunrise 5 - Celebration Party: Tiësto op de Tiense Grote Markt. Tiësto alias Tijs Verwest werd met heel wat enthousiasme door het publiek onthaald en toverde de Suikerstad vanaf de eerste seconde om tot één grote dansvloer. Het publiek ging van het eerste ogenblik uit de bol op zowel nieuwe als oude vette beats. Het podium is eerder klein, maar toch zit de Nederlander traditiegetrouw in een ronde, kleurrijke dj-boot. Wie niet hier is, mist zonder twijfel dé party van het jaar... En nu gaat ondergetekende haar tussen het publiek mengen om zélf ook te feesten. Adios!

 

De rest van het weekend verschijnen onder andere Echo & The Bunnymen, Zornik, Heather Nova, Therapy?, Within Temptation en Craig David op het podium.
Meer info op
www.suikerrock.be

 

22:29 Gepost door Female gamer in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.