05-07-06

Luilekker chillen of zwoel salsa-dansen in Limburgse Beachbar

 

“Met meer dan 40 events vieren we het 45-jarig bestaan van Kelchterhoef"

Limburg is een place to be rijker. Aan de Plas van Kelchterhoef kunt u de hele zomer terecht om te relaxen, dansen of genieten van een heerlijke cocktail. Beachbar staat garant voor luilekker chillen, zwoele salsa-initiaties, een spannende vlottentocht of simpelweg genieten van de zonsondergang met een frisse pint in de hand.

Sinds kort heeft de vzw Escapade in samenwerking met United Telecom een grote Beachbar met tenten, palmbomen, lichtzuilen en een grote houten dansvloer op het domein van de Plas van Kelchterhoef neergepoot. Het concept is zomers en trendy en mag gerust een schaalversie van Nikki Beach in Miami genoemd worden. "Het domein Kelchterhoef bestaat dit jaar precies 45 jaar en wij dachten dat een trendy concept zoals Beachbar ideaal was om de verjaardag te vieren" legt Patrick Leenaers van vzw Escapade uit. "Maar we zijn veel meer dan een traditionele strandbar. Tijdens de zomermaanden hebben we tot nu toe al zo’n veertigtal events gepland. Van dj-sets van Dave Lambert, Dave McCullen, Cécém en Marco Bailey tot een heuse salsa-avond mét dansinitiaties, een grote vlottentocht op de Plas, een modeshow, hairdressersday, enkele Tango Sur Mer-nights en live concerten van verschillende bands. Bovendien kunnen mensen ook eigen initiatieven aanbrengen. Ik denk dat Beachbar ongetwijfeld een ideale stek kan zijn om een vrijgezellenavond, verjaardagsfeest of reünie te organiseren."
De lounge-achtige omgeving aan het water is uniek in Limburg. Het uitzicht over de plas is – vooral bij zonsondergang – adembenemend. U kunt er genieten van een heerlijk glaasje wijn, een frisse pint of zomerse cocktails aan democratische prijzen. "En op aanvraag zullen we de barbecue aansteken! Iedereen van 7 tot 77 jaar is welkom. Het strand was nog nooit zo dichtbij" zegt Leenaers. "Nu nog hopen dat het de hele zomer tropisch warm blijft!"

Beachbar is tot en met 17 september alle dagen open vanaf 10 uur tot in de vroege uurtjes. Alle events en praktische info vindt u op
www.beachbar.be

08:30 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

het was de moeite

Gepost door: pat | 08-11-06

De commentaren zijn gesloten.