03-07-06

Xbox kleurt Oostende groen met zomerse activiteiten voor jong en … minder jong.

 

Xbox organiseert in juli twee verrassende evenementen in Oostende. Tijdens een eerste evenement, dat plaatsheeft op 8 juli, zetten nieuwsgierige ouders en grootouders hun eerste stappen in de “mysterieuze” gamingwereld via een (grand)parents training. Het tweede evenement, Xbox Cup@Oostende, is een spannend voetbaltornooi dat zich zowel in de reële als in de virtuele wereld afspeelt. Echt iets voor jongeren!

 

(Grand)parents training

Gaming is voor vele jongeren een belangrijke vorm van vrijetijdsbesteding. Vaak is het echter zo dat ouders en grootouders heel ver afstaan van deze wereld, en zich afvragen waarom kind of kleinkind geregeld voor het scherm gekluisterd zit. Xbox biedt daarom aan ouders en grootouders op zaterdag 8 juli gratis trainingssessies aan … onder deskundige begeleiding van de kinderen zelf. Na de training hebben ouders, grootouders en kinderen uiteraard de mogelijkheid om elkaar partij te geven op de nieuwste spelconsole beschikbaar op de markt, de Xbox 360! Place to be: het voormalige stationsbuffet van Oostende.

 

Xbox Cup@Oostende

In de nasleep van het wereldkampioenschap voetbal organiseert Xbox op 15 juli een mini-WK dat strandvoetbal met gamen op Xbox combineert. Met dit evenement toont Xbox aan dat gamen en actief sporten wel degelijk samengaan. 32 Teams bewijzen zich zowel in de reële wereld tijdens 4-on-4 voetbalmatchen op het strand, als in de virtuele wereld in Fifa World Cup 2006 op de Xbox 360. De winnaars van het tornooi gaan lopen met maar liefst 4 Xbox 360’s. De moeite waard dus om deel te nemen! 

Wil je ook deelnemen aan de Xbox Cup@Oostende schrijf je dan in door een e-mail te zenden naar xbox@woosha.be met je naam, GSMnr en de namen van je teamgenoten. Deelnemen kan vanaf 15 jaar. Ploegen bestaan uit minimum 4 en maximum 10 spelers.

 

Als je zin hebt om met je familie langs te komen op één van deze evenementen aarzel dan niet…iedereen is van harte welkom!

Programma

 

Xbox (grand)parents training

Zaterdag 8 juli, 10u -18u

Voormalig stationsbuffet

 

Xbox Cup@Oostende

Zondag 15 juli, 10u - 17u

Sportstrand en Koninklijke Gaanderij Oostende

12:22 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.