16-06-06

EA en Namco Bandai gaan The Fast and The Furious uitbrengen

De racegame is gebaseerd op de speelfilm The Fast and the Furious: Tokyo Drift van Universal Pictures, die deze zomer in de bioscoop te zien is. De videogame The Fast and the Furious wordt ontwikkeld voor PS2 en PSP en wordt aan het einde van deze zomer uitgebracht.

 

Geïnspireerd door de gebeurtenissen in de aankomende film van Universal Pictures, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, dompelt deze game je onder in de underground-wereld van het straatracen. Gesitueerd in een omgeving die ontleend is aan de film, bevat de game een baanbrekend drift-mechanisme dat de kunst van het driften toegankelijk maakt voor zowel beginnende als ervaren racegame-coureurs. De spelervaring biedt revolutionaire nieuwe systemen als de 'Drift Indicator', die van The Fast and the Furious de meest toegankelijke en tegelijkertijd toch ook de meest realistische driftgame ooit maken!

 

Neergestreken in de voorste gelederen van het driftrace-fenomeen, combineert de game baanbrekende spelmechanismen met nooit eerder vertoonde snelheid en de authentieke 'coolness' van de underground-scene. Dit alles zorgt ervoor dat de game een verplichte aanschaf wordt voor driftrace-fanaten in 2006.

 

•          Revolutionair drift-systeem – De eerste game die een authentiek driftmodel-systeem introduceert, dat leuk en toegankelijk is voor gamers van alle vaardigheidsniveaus. Schakel de hulpmiddelen in en voel je een pro, of schakel ze uit en schaaf je slipvaardigheden bij.

 

•          Een volledig nieuwe authentieke driftrace-ervaring - Deze videogame concentreert zich op 'de nieuwe hit' op het gebied van underground straatracen en maakt gebruik van Universals uitgebreide geluidsbibliotheek, een ongelofelijke omgevinggerelateerde camera-code, en een revolutionair omgevinggerelateerd rumble-systeem die je op ongeëvenaarde wijze het gevoel geven met duizelingwekkende snelheden door stedelijke straten te scheuren.

 

•          Totaal meeslepend! - Dompel je onder in de wereld van de game; automodellen van meer dan 10.000 polygonen, filmische camerastandpunten rechtstreeks uit de film, unieke eindbaas-uitdagingen, verbluffende visuele hoogstandjes en een 'Advanced Rubber Band' AI-systeem zorgen ervoor dat deze racegame voor PlayStation 2 en PSP niet alleen oogstrelend is, maar ook superlekker speelt.

 

•          Krachtige aanpassingsmogelijkheden -Versterk het gevoel deel uit te maken van de underground straatracewereld. Stel je bolide af met een honderdtal gelicenseerde wielen en meer dan 500 carrosserie-kits van echte JDM-bedrijven. Pas je racemonster aan als nooit tevoren, van prestatie tot uiterlijk, en verwissel voor de allereerste keer je motor om echt het uiterste uit je wagen te persen.

 

De game wordt ontwikkeld door Eutechnyx en bevat een splitscreen-speltype voor 1-2 spelers, plus een online-speltype voor 1-4 spelers.

14:41 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.