15-06-06

Zen Aurvana: In-ear phones

 

Creative kondigt de ZEN Aurvana In-Ear Earphones aan. Deze nieuwe oortelefoon werd uitgerust met de AuraSeal-geluidsisolatietechnologie. Ze verwennen de luisteraars met een accurate en gedetailleerde muziekweergave door tot 90 procent van het omgevingslawaai te blokkeren en zijn bijna tweemaal zo efficiënt als de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

De ZEN Aurvana In-Ear Earphones is uiterst compact en weegt slechts 13 g. De oortelefoon is compatibel met elk soort MP3- of draagbare mediaspeler. Ze worden aangedreven door uiterst precieze “Balanced Armature” drivers, die oorspronkelijk werden ontwikkeld voor een glasheldere geluidsreproductie in dure gehoorapparaten. Hun prestaties worden verder verbeterd door het gebruik van kabels van zeer zuiver, zuurstofvrij koper en vergulde aansluitingen voor een puur signaalpad en een zuivere geluidsweergave bij alle volumes. Dit resulteert in een transparante frequentieweergave in het volledige hoorbare spectrum, waarbij ongeëvenaarde helderheid hand in hand gaat met een uiterst getrouwe muziekreproductie.

“ZEN Aurvana In-Ear Earphones zijn perfect voor reizigers die onderweg van muziek willen genieten zonder storende achtergrondgeluiden”, verklaart Leonardo Colucci, Europees Business Manager bij Creative. “Ze maken optimaal gebruik van de 20 jaar ervaring die Creative heeft als audiopioneer en ze werden zeer nauwgezet afgesteld door onze ingenieurs voor onovertroffen geluidsprestaties.”

De Creative Zen Aurvana is beschikbaar in augustus. De adviesprijs bedraagt € 99.
www.creative.com

11:09 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.