08-06-06

Nintendogs valt in de prijzen!

Nintendogs is gedecoreerd met één van de prestigieuze PETA Europe Proggy Awards. Deze trofee werd uitgereikt voor diervriendelijke prestaties en vooruitgang in omgang en cultuur. In Nintendogs kunnen bezitters levensechte puppies trainen en verzorgen door gebruik te maken van de speciale functies van de Nintendo DS, zoals het touch screen en de microfoon. Nintendogs werd in oktober 2005 gelanceerd en is onlangs verkozen als Beste Diervriendelijke Videogame door People for Ethical Treatment of Animals (PETA) Europe vanwege de diervriendelijke inhoud.

Deze award onderkent Nintendo’s inzet om duidelijk te maken hoeveel tijd, zorg en toewijding het kost om werkelijke honden te houden en verzorgen. Nintendogs is een enorme hit geworden, met tot op heden meer dan 2,5 miljoen verkochte exemplaren in Europa. Wereldwijd zijn er al meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht

 

De nieuwste versie Nintendogs Dalmatian & Friends Edition ligt op 16 juni in de winkelrekken.

www.nintendo.be

16:02 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

... Wacht maar tot de zomervakantie begint. 't zal rap gedaan zijn. Honderden mensen gaan hun DS aan een boom binden wanneer ze op vakantie naar Spanje vertrekken!

Gepost door: Karsten | 09-06-06

De commentaren zijn gesloten.