29-05-06

5 Absolute TopBlogs

 

Bloggend Vlaanderen doet zijn best! Nieuwe weblogs schieten als paddestoelen uit de grond. Actualiteit, humor, videogames, muziek, computer, reizen … in alle categorieën, vormen en kleuren bestaan er weblogs. Wij schotelen je vandaag enkele sites voor die absoluut de moeite zijn en zonder twijfel een plekje tussen je favorieten verdienen.

 

http://games.shizzle.be

Wie op de hoogte wil blijven van gamenieuws, moet beslist eens een kijkje gaan nemen op de blog van Karsten aka Shizzle. Hij brengt elke dag gamenieuws en leuke filmpjes over alles wat met videogames te maken heeft. Van reviews en aankondigen van nieuwe games tot wetenschappelijke studies over gamers of dolgekke gamegadgets. De site is volledig in het Nederlands geschreven en wordt automatisch vertaald naar het Engels.

 

www.kopjekoffie.be

Neen, dit is geen zelfhulpgroep voor doorwinterde koffie-addicts, maar wel een leuke blog met koffietips, -weetjes en héél veel –foto’s. De blog is gemaakt door een horde cafeïnejunks die al meer als een jaar hun koffiekletsverhalen hier publiekelijk maken. Wil je zelf ook jouw dagelijkse liters koffie met de wereld delen, dan kun je op eenvoudig verzoek medeblogger worden! Gezondheid!

 

www.pommekelly.com

Beetje depressief? Surf dan vliegensvlug naar de blog van deze twee supergestoorde Nederlandse vijftienjarige meiden. Pomme en Kelly hebben één grote hobby: hun eigen versies van bekende videoclips opnemen. De Afroman-parodie (Because I got high) is absoluut hilarisch! Ook hun Spice Girls-vertolking en Aretha Franklin-imitatie zijn het bekijken waard. Dit is een blog die zonder twijfel een plekje tussen je favorieten verdient! Keep up the good work, girls!

 

www.bashers.nl

Wie helemaal in de ban is van videogames, kan het heetste gamenieuws op deze log vinden. Of je nu een fervent Xbox-, Playstation 2-, PSP-, pc-, GameCube- of Nintendo DS-gamer bent… op deze blog is er voor ieder wat wils. Bashers wordt gemaakt door vier jonge gamers en is opgemaakt in een knappe, strakke lay-out. Naast eerste indrukken van nieuwe games, vind je er een heleboel leuke gamegadgets, commentaren en honderden links naar coole gamesites.

 

www.grijzeblubber.be  

De blogger van dienst opent met ‘Grijze Blubber, de weblog van een kleur-en vormloze massa op 1 meter 90 hoogte’. De webmaster, ene Bert uit Vlaanderen, pent zijn hersenspinsels – in grijstinten - neer over allerlei onderwerpen: ‘t dagelijkse leven, ’t dagelijkse werk, de trein, geblubber, op stap enzovoorts. Zijn broer is ook een fervent blogger en uit zich dagelijks op www.yellowduck.be.

10:36 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.