16-05-06

Geld winnen met relatie van Joyce De Troch en Peter Hoogland

Sinds vandaag kun je op de gokwebsite Betway naast sportgebeurtenissen ook geld inzetten op showbizzfenomenen. Heel opmerkelijk is de weddenschap op de relatie tussen Peter Hoogland en Joyce De Troch. Het koppel verbrak hun relatie een tijdje geleden, maar als ze tegen het einde van de zomer terug samen zijn, kun je je inzet tot 3,75 keer terugverdienen. 

 

"In het buitenland zijn showbizzweddenschappen al ingeburgerd” zegt Yves Braeckman van Betway. “In Italië en Engeland zijn politieke en showbizzweddenschappen zelfs heel erg populair. Daarom dat we in België ook met het project gestart zijn. Vanaf vandaag kunnen mensen geld inzetten op de relatie tussen Joyce De Troch en Peter Hoogland.

Gokkers kunnen hun inzet 1,2 keer terugwinnen als het koppel officieel gescheiden is op 30 augustus. En de inzet wordt met 3,75 vermenigvuldigd als het koppel tegen de einddatum een huwelijk aankondigt. Nee, Joyce en Peter kunnen natuurlijk niet zelf stemmen.”

 

Onzin

Joyce De Troch zat vandaag op een huwelijksfeest in Frankrijk en had geen tijd voor een interview. “Wat een klucht! Bel maar naar Peter als je een reactie wil” zegt De Troch geïrriteerd. Wanneer we hem het voorval uitleggen slaakt hij een diepe zucht. “Hier heb ik geen woorden voor. Je overvalt me echt wel. Wat een onzin. Is dit geen schending van de privacy? We zijn zelfs nooit op de hoogte gebracht van deze weddenschap. Goh, ik wens de gokkers er veel plezier mee, maar ik vind het in ieder geval heel erg laag en niet echt proper. Waarom kunnen ze ons niet gewoon met rust laten?” zegt Peter Hoogland. Wanneer we hem vragen of hij verdere stappen zal ondernemen, valt er een lange stilte. “Dat weet ik nog niet. Ik moet er eerste eens over nadenken.”

 

Prodi

Naast de relatieweddenschap kunnen surfers ook geld inzetten op de doorstroomkans van Kate Ryan in de halve finale van Eurosong. “En op politiek vlak kan er gegokt worden op de duur van de regering Prodi” legt Yves Braeckman van Betway uit.

www.betway.com

17:23 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wedden? Wat een onzin! Wie gaat er nu op het priveleven van bv's wedden?

Gepost door: Joeri | 16-05-06

De commentaren zijn gesloten.