11-05-06

Natalia stelt zomertour uit wegens stemproblemen

 

De eerste twee concerten van Natalia’s nieuwe zomertour in Roeselare en Ieper zijn uitgesteld wegens stemproblemen. Het concert van zondag 21 mei in de Hasseltse Ethias Arena is - tot nu toe - nog niet uitgesteld.

 

Natalia kampt met stemproblemen. “Het is nog niet duidelijk wat ze precies heeft, maar we denken aan een infectie op de stembanden” legt haar manager, Bob Savenberg uit. “Natalia is gisteren naar stemspecialist dokter Wellens gegaan en zal ook vandaag opnieuw enkele stemtesten ondergaan. We kunnen pas vanavond meedelen wat het precies is en welke de gevolgen zullen zijn.”

De concerten in Roeselare op 13 mei en in Ieper op 19 mei zijn sowieso al uitgesteld. “Ik wil wel benadrukken dat deze concerten niet afgelast zijn, ze zullen op een latere datum doorgaan” zegt Savenberg. Of Natalia op 20 mei op Rock Affligem zal concerteren is bij het ter perse gaan van deze krant nog niet duidelijk. Een secretaresse van de Ethias Arena bevestigde dat het concert op zondag 21 mei nog niet uitgesteld is.

Meer info over de concerten op www.nataliadruyts.be

16:24 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.