10-05-06

Nieuwe Xbox 360-hardware op komst!!

 

Microsoft kondigde nieuwe accessoires aan die de sensaties van het draadloos gamen met de Xbox 360 een nieuwe dimensie geven. Microsoft gaf ook extra info over andere nieuwe Xbox 360 accessoires die deze vakantie worden gelanceerd:

 

·* Het Xbox 360 Wireless Racing Wheel gebruikt de nieuwste draadloze en “force feedback” technologie om racegames zoals “Project Gotham Racing 3” en “Forza Motorsport 2” een ongekend realisme te geven. Driften of zijwaarts door de bochten? Je voelt de intensiteit van elke bocht.

 

·* De Xbox 360 Wireless Headset integreert zich naadloos met de Xbox 360 console om draadloos te chatten en paart een stijlvol, ergonomische design aan een superieure stemkwaliteit om te chatten via het Xbox Live netwerk.

 

·* De Xbox 360 HD DVD Player die deze vakantie wordt gelanceerd, biedt klanten een onovertroffen digitale audio- en videokwaliteit en laat hen de grootste filmklassiekers in schitterende high-definition kwaliteit bekijken op hun Xbox 360 systeem.

* De Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows verbindt bestaande en toekomstige draadloze accessoires voor de Xbox 360 met de pc zodat gamers op een tweede platform kunnen genieten van hun Xbox 360 Wireless Controller, Xbox 360 Wireless Headset en Xbox 360 Wireless Racing Wheel.

* De Xbox Live Vision videocamera zal gamers met Xbox Live Gold de mogelijkheid bieden om hun gamefoto te personaliseren, fotoberichten te sturen en met vrienden en familie te videochatten via Xbox Live. In Noord-Amerika en Europa wordt Xbox Live Vision gelanceerd op 19 september, de rest van de wereld moet wachten tot 10 februari 2007.

 Xbox 360 Memory Unit (256 MB). Met vier keer zo veel geheugen dan het origineel hebben gamers genoeg ruimte om nog meer Xbox 360 games, Xbox Live profielen, volledige Xbox Live Arcade titels en andere content op te slaan die van Xbox Live Marketplace werd gedownload.

 

14:44 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.