09-05-06

Temptation Island-babes strippen op internet

Op een spin-off-website van Temptation Island kun je vier babes allerlei commando’s geven: van ‘spring’ en ‘kussengevecht’ tot ‘dans’ en ‘strip’. De Limburgse verleidster, Mieke, doet ook mee. “Ik heb niet getwijfeld, het is een superproductie!”

 

Vier welwillende vrijgezellen staan op de website klaar om allerhande commando’s van internetgebruikers te vervullen. “Ik heb eigenlijk geen idee hoeveel handelingen we hebben uitgevoerd, een dertigtal? Sommige acties, zoals springen of strippen, doen we samen. Maar de surfers kunnen ook individuele commando’s invoeren zoals ‘Strip Mieke’. De leukste commando’s? Typ maar eens ‘Kussengevecht’ of ‘Mislukte strip’ in de commandobalk” legt Mieke uit.

Wanneer we de Limburgse verleidster vragen of ze onmiddellijk op de kar gesprongen is, geeft ze enthousiast toe. “Het is gewoon een origineel en leuk initiatief. Bovendien voelen we er ons allemaal goed bij. Er is maar één handeling die we geweigerd hebben: slagroom van elkaar af likken. Dat vonden we net iets te ver gaan!”

Voor wie geen inspiratie heeft, geven we nog enkele leuke commando’s cadeau: ‘Temptation’, ‘Never say never’, ‘Scheuren’, ‘Wysiwyg’ en ‘Banaan’!

www.deultiemefantasie.be

10:22 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.