09-05-06

E3: PSP-feiten

Tijdens E3 onthulde Sony niet enkel de details van PS3, ook op PSP-vlak vloog er heel wat nieuws van Los Angeles tot hier. We zetten alles even op een rijtje:

 

1. Introductie van de witte PSP

Vanaf 15 mei ligt de 'Ceramic White' PSP in de winkelrekken voor 249 euro.

De witte PSP vult het welbekende aantrekkelijke ontwerp van de PSP aan met een pure en elegante look die aantrekkelijk zal blijken voor de liefhebber van schoonheid, mode en stijl. De witte PSP wordt gelanceerd in de zeer populaire Value Pack-versie. Het pakket omvat speciale witte accessoires, waaronder een koptelefoon met afstandsbediening, polsband, tasje en 32MB Memory Stick Duo. In de Benelux wordt de "witte PSP" aangeboden in een bundel met Daxter.

 

2. Planet PSP: Interactieve stadsgidsen

Vanaf september mogen we ons verwachten aan Planet PSP (werktitel!), een serie interactieve stadsgidsen die ontwikkeld werden in samenwerking met Lonely Planet. Deze herfst liggen Amsterdam, Barcelona, Londen, Parijs, Praag en Rome in de schappen. Elke gids is ontwikkeld met jonge mensen die korte bezoeken aan steden brengen en de frequente reiziger in gedachten en bevat informatie over de beste locaties in de stad, van de meest populaire restaurants tot de best verborgen clubs. Daarnaast omvatten de stadsgidsen ook video’s, wandelingen met gesproken commentaar, foto’s, kaarten en vooraf geplande reisroutes die in de smaak zullen vallen bij elk mogelijk bezoek en elke avontuurlijke reiziger.

 

3. Gratis content via WLAN: 300 spots in 9 landen

Met de introductie van PlayStation Spot krijgen PSP-bezitters toegang tot gratis content via WLAN. PlayStation Spot is een klein, autonoom apparaat dat een peer-to-peer WiFi-zone uitzendt waarvan PSP-gebruikers een grote verscheidenheid aan gamedemo’s, video, filmtrailers, muziek, beeldbibliotheken en andere innovatieve content kunnen downloaden. PlayStation Spot is ontworpen voor gebruik in een groot aantal vaste of mobiele locaties en biedt geweldige promotionele kansen voor makers van alle typen en genres content, van platenmaatschappijen tot innovatieve merken, van filmstudio’s tot multimediaproducenten.

 

4. Platinum-titels voor PSP

De nieuwe Platinum Range for PSP omvat een collectie van de meest geprezen en verkochte PSP-titels en wordt op 1 juni door geheel Europa, het Midden-Oosten en Australië geïntroduceerd tegen een prijs van € 24,99.

Verwachte titels: Everybody’s Golf, WRC , F1 Grand Prix, Medieveil Resurrection , Ridge Racer, Pursuit Force, Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Pro Evolution Soccer 5, FIFA 06, Peter Jackson’s King Kong en Starwars Battlefront II.

19:55 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.