05-05-06

Wie wil ArchLord bètatesten???

 

Codemasters kondigde vandaag de lancering van het BETA inschrijvingsprogramma aan voor de langverwachte, epische fantasy MMORPG ArchLord. Gamers die vanaf de start mee willen doen via de BETA kunnen zich inschrijven op www.archlordgame.com.

 

ArchLord is een unieke titel binnen het MMO-universum. Dit omdat spelers de kans kunnen krijgen de absolute leider van de spelwereld te worden. De vraag naar de BETA-test is erg groot en daarom introduceert de officiële site het zogenaamde ArchLord BETA VIP Programma. Dit programma zorgt ervoor dat gamers ook op andere manieren toegang kunnen krijgen tot de ArchLord BETA.

 

Als deel van het VIP Programma biedt Codemasters de ArchLord Fansites Toolkit aan. Deze maakt het mogelijk om de community zelf fansites te laten maken. Toegang tot de BETA is gelimiteerd, maar de makers van fansites, guild members en actieve community-leden krijgen de voorkeur bij de toegang.

 

ArchLord is een MMORPG met een fantasietintje die spelers de mogelijkheid geeft de absolute leider van de spelwereld te worden. Elke maand wordt een nieuwe ArchLord aangewezen waardoor er in deze game meer prestige en competitie zit dan in welke MMO dan ook. ArchLord wordt gepubliceerd door Codemasters Online Gaming en verschijnt het derde kwartaal van 2006 in Amerika en Europa. Schrijf je nu in voor de BETA en meer op de officiële website van de game, online op www.archlordgame.com.

12:16 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.