19-02-06

Amerikaanse Roger Sanchez houdt van Limburgse ‘Bitch’

De Amerikaanse top-dj Roger Sanchez is vol lof over ‘Bitch’, het nummer van de Limburgse producer Dave McCullen. Sanchez plaatste de song op zijn persoonlijke site op nummer acht in zijn top 10 chart. Volgens Dave McCullen heeft de titel van het nummer het succes geboekt.

 

Dave McCullen wist vorige week nog van niets. “Ik surf niet vaak naar websites van andere dj’s en ben dus via via te weten gekomen dat Sanchez ‘Bitch’ op zijn site had staan. Toen ik het zelf op mijn scherm zag staan, was ik toch wel onder de indruk” zegt David Vervoort alias Dave McCullen. “Roger Sanchez is niet mijn idool, maar het is een hele eer om in de favoriete top 10 van de ‘god achter de draaitafels’ te staan.”

Wanneer we hem vragen waarom Bitch het zo goed doet, krijgen we niet onmiddellijk een antwoord. “Waarschijnlijk heeft het veel te maken met de controversiële titel van het nummer” zegt Dave.

Het succesnummer van Dave McCullen werd vorig jaar in België gereleased, maar is ondertussen wereldwijd gekend. “’Bitch’ wordt in clubs gedraaid in Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Hongarije, Polen, Roemenië, Mexico en sinds kort ook in de Verenigde Staten. De plaat is al meer dan 100.000 keer over de toonbank gegaan en ja, dat geeft wel een prettig gevoel!”

 

www.rogersanchez.comwww.davemccullen.be

18:55 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.