15-02-06

Surfen op Nintendo DS!!!

 

Vandaag heeft Opera Software bekendgemaakt dat het internet binnen handbereik komt van Nintendo DS-bezitters in Japan. Door de overeenkomst die Opera heeft gesloten met Nintendo, kunnen DS-gamers via de Opera browser zonder beperkingen surfen. De Opera browser voor Nintendo DS zal worden verkocht als een Nintendo DS Card. Eigenaren steken simpelweg de kaart in hun Nintendo DS, die reeds is voorzien van Wi-Fi, vervolgens maken ze verbinding met een netwerk en kunnen hierna surfen via twee schermen.

 

“De ongelooflijk populaire Nintendo DS is al voorzien van Wi-Fi voor online gamen, dus het was een logische ontwikkeling voor de handheld om de mogelijkheid op het Internet te surfen toe te voegen, “ zegt Scott Hendrick, Executive Vice President van Opera Software.

Dankzij een op het scherm afgebeeld toetsenbord en de stylus is het eenvoudig om via de Nintendo DS met PDA-achtige functies op het Internet te surfen. Met de Opera desktop browser als basis brengt Opera superieure snelheid en schermopbouw van webpagina’s op de Nintendo DS.

 

“Binnen vijf seconden na het inschakelen van de handheld is de Nintendo DS al volledig operationeel. Dat maakt de DS bij uitstek geschikt voor mensen die snel de nieuwste informatie van het Internet willen halen, waar ze zich ook bevinden,” zegt Masaru Shimomura, waarnemend General Manager van Nintendo’s afdeling Research & Development. “Opera overtrof onze verwachtingen met zijn gebruiksvriendelijke interface, snelle toegang tot al je favoriete sites, gebruiksgemak en, allerbelangrijkst, door de unieke twee schermen en het Touch Screen van de Nintendo DS op de beste wijze te benutten. Opera is een belangrijke partner voor Nintendo in onze poging de doelgroep voor de Nintendo DS nog verder uit te breiden.”

Informatie over de verkrijgbaarheid van de Opera browser DS Card is nog niet bekendgemaakt.

 

 

12:43 Gepost door Female gamer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.